Przyciemniane lampy przednie
04-10-2015, 22:52
Tak pytałem poważnie ale już Dowiedziałem się od znajomego policjanta ze przy kontroli dowód prawdopodobnie Zostanie zatrzymany. Wiec temat foli się skończyl, szczerze mój mercedes nie widział mi się z ciemnymi lampami
05-10-2015, 00:34
Nie uwzględniłeś jeszcze hejtu jaki by się na Ciebie wylał za taki "tuning", IMO uzasadnionego.
05-10-2015, 07:22
Oczywiście że uwzględniłem.
Po krótkim namyśle postanowiłem zrezygnować z tego pomysłu
Po krótkim namyśle postanowiłem zrezygnować z tego pomysłu

30-11-2015, 01:36
Zawsze możesz kupić drugi komplet reflektorów oraz białych kierunkowskazów i się pobawić następująco :
- W reflektorach pomalować plastiki będące wewnątrz na czarno
- Kierunkowskazy spróbować rozkleić i pomalować środek na czarno (poza odbłyśnikiem)
Takie modyfikacje widziałem w 230CE Kruszyna z niebieskiego forum. Dobry efekt finalny wymaga pojęcia i zdolności manualnych ale myślę, że warto. Reflektory jak i kierunkowskazy będą wizualnie ciemniejsze.
![[Obrazek: Mercedes_Benz_230_CE_C124_Kruszyna_przyciemnion.jpg]](http://s27.postimg.org/4xln5zpkf/Mercedes_Benz_230_CE_C124_Kruszyna_przyciemnion.jpg)
- W reflektorach pomalować plastiki będące wewnątrz na czarno
- Kierunkowskazy spróbować rozkleić i pomalować środek na czarno (poza odbłyśnikiem)
Takie modyfikacje widziałem w 230CE Kruszyna z niebieskiego forum. Dobry efekt finalny wymaga pojęcia i zdolności manualnych ale myślę, że warto. Reflektory jak i kierunkowskazy będą wizualnie ciemniejsze.
![[Obrazek: Mercedes_Benz_230_CE_C124_Kruszyna_przyciemnion.jpg]](http://s27.postimg.org/4xln5zpkf/Mercedes_Benz_230_CE_C124_Kruszyna_przyciemnion.jpg)
26-04-2016, 21:06
Właśnie podłącze się do pytania
tylko ja bym przyciemnił w innym aucie słyszałem że niby można z tym jeździć

27-04-2016, 12:47
Przyłącze sie do tematu. Chodzi mi jedynie o tylne lampy. Próbował ktoś może obkleić na czerwono?
28-04-2016, 08:49
Obklejanie kolorowymi foliami nie jest legalne, policja może się o to czepiać tak samo jak może się czepiać o wystające poza obrys koła. Z folią jest o tyle dobrze ze podczas kontroli w ostateczności można usunąć usterkę na miejscu tj. Po prostu zdjąć folię z kloszy i do widzenia. No a to jak ta folia będzie wyglądała to już tylko kwestia twojego widzimisie, może się podobać nie musi :p
28-04-2016, 16:53
Czerwona folia może być alternatywą czerwonych lamp których jak wiesz ciężko jest upolować na naszym rynku. Myślałem że bawił się ktoś może w to i by się podzielił wrażeniami 

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości