Podnośnik elektryczny szyby przednich drzwi
02-02-2014, 15:19
Nie masz przypadkiem zamontowanych owiewek przy szybach?
Często właśnie przez te owiewki rozsypują się podnośniki szyb
ja bym brał nowy z zamiennika, tylko też nie jakieś najtańsze guano od skośnookich
Często właśnie przez te owiewki rozsypują się podnośniki szyb
ja bym brał nowy z zamiennika, tylko też nie jakieś najtańsze guano od skośnookich
Motors Running Now You’re Gonna Learn
Waitin On The Line Make Your Tires Burn
Fast Faster Faster Faster Speeding Always Kills
Nothing Else Takes Us To Get These Thrills
02-02-2014, 17:22
Owiewek nie mam, za to mam łapkę i pieska na tylnej szybie, piłeczki pingpongowe na antenie i futrzane kostki na lusterku.
Jaja sobie robisz? Owiewki w Mercedesie?
Odnośnie zamiennika chętnie bym twojej rady posłuchał, tylko konia z rzędem które są które, wg. sprzedających każdy ma niemiecki zamiennik wysokiej jakości (ze śladami małych chińskich rączek).
Jaja sobie robisz? Owiewki w Mercedesie?
Odnośnie zamiennika chętnie bym twojej rady posłuchał, tylko konia z rzędem które są które, wg. sprzedających każdy ma niemiecki zamiennik wysokiej jakości (ze śladami małych chińskich rączek).
03-02-2014, 14:03
ludziska, przecież to można bezproblemowo naprawić.... a jak nie to kupić sam ładny mechanizm, nawet od kogoś z forum....
krass Pokaż post
03-02-2014, 14:15
Dwa razy wstawiał mi ojciec w miejsce wyciętych zębów zęby z BMW chyba E39.
Nie kupuj żadnych zamienników. Jak Ci trzeba kilka centymentrów, to poszukam kiedyś tej zębatki-dawcy.
Nie kupuj żadnych zamienników. Jak Ci trzeba kilka centymentrów, to poszukam kiedyś tej zębatki-dawcy.
kompressor Pokaż post
03-02-2014, 15:57
Kolega napawał, oszlifował czy na jakieś maszynie obrobił i śmiga już kilka lat.
03-02-2014, 18:29
Właśnie tak się nad tym zastanawiałem, i chyba rzeczywiście naprawię oryginalny podnośnik.
03-02-2014, 20:29
Darul, tylko wiesz jak to jest z używkami, raz trafisz dobrze, innym razem lipa, bardziej mi zależy na tym żeby za chwilę znowu nie rozbierać drzwi i nie zrywać wygłuszeń.
krass Pokaż post
03-02-2014, 21:23
Tym bardziej, że większość śmiganych ma właśnie wymielone ostatnie, newralgiczne zęby.
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości