#Logowanie Rejestracja
Nie kręci...
  • 0 głosów - średnia: 0


23-04-2014, 07:34 #1
Przemekw124
Forumowicz
Status: Offline Liczba postów:23 Liczba wątków:4 Dołączył:24.02.2014 Skąd:ERA Auto:w124 / 89r. Reputacja: 0

Witaj gościu, aktualnie korzystasz z okrojonej wersji forum.

Zarejestruj się bądź zaloguj i odblokuj dostęp do pełnej wersji forum.

23-04-2014, 07:51 #2
Czaro
Klubowicz
Status: Offline Liczba postów:213 Liczba wątków:2 Dołączył:13.03.2013 Skąd:GST Auto:W124 300D Reputacja: 8
Główne styki: klemy, połączenie kabla minusowego z masą, połączenie silnika z masą - to ostatnie często jest przyczyną.

23-04-2014, 12:16 #3
RamzesPS
Klubowicz
Status: Offline Liczba postów:989 Liczba wątków:31 Dołączył:25.06.2013 Skąd:ZS Auto:E200 Coupe 93' Reputacja: 8
To ze szczotki cale to ok, a może cewka uszkodzona?

23-04-2014, 12:23 #4
korpa
Forumowicz
Status: Offline Liczba postów:2 755 Liczba wątków:29 Dołączył:25.03.2013 Skąd:ZGL Auto:300TE 89r, m103 Reputacja: 16
ja tak kiedyś miałem... trzeba "P" wbić na automacie Hahaha...

obstawiam cewkę..

23-04-2014, 15:17 #5
Przemekw124
Forumowicz
Status: Offline Liczba postów:23 Liczba wątków:4 Dołączył:24.02.2014 Skąd:ERA Auto:w124 / 89r. Reputacja: 0
To jest to mniejsze cudo na rozruszniku?

piotrek.m5 Pokaż post
23-04-2014, 15:47 #6
piotrek.m5
 
Tak

23-04-2014, 15:51 #7
Przemekw124
Forumowicz
Status: Offline Liczba postów:23 Liczba wątków:4 Dołączył:24.02.2014 Skąd:ERA Auto:w124 / 89r. Reputacja: 0
A jest jakiś sposób żeby ją sprawdzić? Nie chciałbym tracić czasu i pieniędzy na niepotrzebne naprawy...

23-04-2014, 15:52 #8
RamzesPS
Klubowicz
Status: Offline Liczba postów:989 Liczba wątków:31 Dołączył:25.06.2013 Skąd:ZS Auto:E200 Coupe 93' Reputacja: 8
Zdemontuj rozrusznik i podłączony go na stole na krótko, zobacz co się dzieje.

23-04-2014, 23:31 #9
wnusio87
Forumowicz
Status: Offline Liczba postów:40 Liczba wątków:4 Dołączył:27.09.2013 Skąd:LJA Auto:E200 93' Reputacja: 2
Uszkodzoną miałem cele w akumulatorzeUsmiech Miałem tylko cykniecie i konrtolki przygasały .Poszukaj nei dawno pisałem o tym ..
Pozdro



http://forum.w124.pl/W%C4%85tek-po-zaplo...zal-i_1306
Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-04-2014, 23:33 przez wnusio87.








Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości