kompatybilnosc czesci pomiedzy silnikami M102
23-07-2014, 10:41
Z tego, co sie dowiedzialem, to kompresor klimatyzacji moze miec inne mocowanie. Nie wiem tylko, czy w przypadku rodziny silnikow M102 bedzie to znaczaca roznica?
kompressor Pokaż post
23-07-2014, 11:47
Wystarczy sprawdzić numery w epc i zagdaka będzie rozwiązana.
24-07-2014, 11:45
24-07-2014, 12:05
postaram Ci się sprawdzić te numery wieczorem. tylko "moje" EPC jest dupowate..
24-07-2014, 15:31
Będę wdzięczny, Korpa. Mam zajawkę na założenie klimy, a przy okazji można wyciągnąć trochę klamotów, które się kiedyś mogą przydać.
Poluję na takiego z silnikiem 2.3l z klimą, najlepiej bez gazu, cały przód, a reszta mniej mnie interesuje. Lepiej, jak był by z automatyczną skrzynią, ale nie koniecznie. Zawieszenie, blacha, szyby i tp. mogą być syfiaste. Czy to kombi, coupe czy sedan- bez róźnicy. Cena w okolicach 2-3 tys. PLN. Jak na razie znalazłem dwa w dość dobrym stanie, ale z silnikiem 2.0l lub 2.6l. Jak mam za dużo przerabiać, to mija się z celem.
Poluję na takiego z silnikiem 2.3l z klimą, najlepiej bez gazu, cały przód, a reszta mniej mnie interesuje. Lepiej, jak był by z automatyczną skrzynią, ale nie koniecznie. Zawieszenie, blacha, szyby i tp. mogą być syfiaste. Czy to kombi, coupe czy sedan- bez róźnicy. Cena w okolicach 2-3 tys. PLN. Jak na razie znalazłem dwa w dość dobrym stanie, ale z silnikiem 2.0l lub 2.6l. Jak mam za dużo przerabiać, to mija się z celem.
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości