#Logowanie Rejestracja
ASD
  • 0 głosów - średnia: 0


16-03-2016, 19:44 #1
jedker124
Forumowicz
Status: Offline Liczba postów:8 Liczba wątków:2 Dołączył:06.12.2015 Skąd:ZS Auto:300TE 91' Reputacja: 0

Witaj gościu, aktualnie korzystasz z okrojonej wersji forum.

Zarejestruj się bądź zaloguj i odblokuj dostęp do pełnej wersji forum.

16-03-2016, 20:47 #2
darul
Administrator
Status: Offline Liczba postów:5 841 Liczba wątków:318 Dołączył:04.03.2013 Skąd:ZKL Auto:C124 i S210 Reputacja: 19
Jest gdzies wątek o ASD i materiały. Szukałeś czy znaleźc i podesłać?

17-03-2016, 14:00 #3
jedker124
Forumowicz
Status: Offline Liczba postów:8 Liczba wątków:2 Dołączył:06.12.2015 Skąd:ZS Auto:300TE 91' Reputacja: 0
(16-03-2016, 20:47)darul napisał(a):  Jest gdzies wątek o ASD i materiały. Szukałeś czy znaleźc i podesłać?

Jak dasz rade podeslac to bede bardzo wdzieczny, przegladalem troche i wychodzi na to ze nieumiejetnie szukam Jezyk2

17-03-2016, 17:50 #4
darul
Administrator
Status: Offline Liczba postów:5 841 Liczba wątków:318 Dołączył:04.03.2013 Skąd:ZKL Auto:C124 i S210 Reputacja: 19

17-03-2016, 22:16 #5
piotrek.m5
Forumowicz
Status: Offline Liczba postów:2 402 Liczba wątków:44 Dołączył:07.03.2013 Skąd:ZS Auto:260E 88' Reputacja: 26
A czemu sie mnie nie zapytasz? Usmiech Od razu Ci powiem, że standardowa procedura kasowania w Twoim aucie nie działa.
Skąd w ogóle błąd ASD? Tak nagle sie pojawił czy przy okazji jakichś innych działań?

17-03-2016, 23:13 #6
jedker124
Forumowicz
Status: Offline Liczba postów:8 Liczba wątków:2 Dołączył:06.12.2015 Skąd:ZS Auto:300TE 91' Reputacja: 0
Aku mi padlo i od tamtego momentu sie pali, a czemu nie moge skasowac normlanie? Jest jakis inny sposób?

17-03-2016, 23:14 #7
jedker124
Forumowicz
Status: Offline Liczba postów:8 Liczba wątków:2 Dołączył:06.12.2015 Skąd:ZS Auto:300TE 91' Reputacja: 0
(17-03-2016, 17:50)darul napisał(a):  http://forum.w124.pl/W%C4%85tek-asd-prob...chawa_3176

dzieki wielkie !

17-03-2016, 23:20 #8
piotrek.m5
Forumowicz
Status: Offline Liczba postów:2 402 Liczba wątków:44 Dołączył:07.03.2013 Skąd:ZS Auto:260E 88' Reputacja: 26
najprawdopodobniej jest przerwany kabel miedzy gniazdem diagnostycznym a sterownikiem. Trzeba skasować tak jak napisałem w tym wątku który przytoczyl darul
Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-03-2016, 23:22 przez piotrek.m5.

17-03-2016, 23:23 #9
jedker124
Forumowicz
Status: Offline Liczba postów:8 Liczba wątków:2 Dołączył:06.12.2015 Skąd:ZS Auto:300TE 91' Reputacja: 0
czekam na wiadomosc, dzieki








Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości