#Logowanie Rejestracja
220E ASB 1993r - Gaśnie na wolnych obrotach.
  • 0 głosów - średnia: 0


13-01-2016, 18:47 #1
Leszek Kao
Forumowicz
Status: Offline Liczba postów:32 Liczba wątków:7 Dołączył:21.04.2015 Skąd:SC Auto:200D '91 Reputacja: 0

Witaj gościu, aktualnie korzystasz z okrojonej wersji forum.

Zarejestruj się bądź zaloguj i odblokuj dostęp do pełnej wersji forum.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-01-2016, 18:48 przez Leszek Kao.

13-01-2016, 19:32 #2
mdymczyk
Forumowicz
Status: Offline Liczba postów:32 Liczba wątków:3 Dołączył:18.06.2015 Skąd:DW Auto:E200 coupe 93' Reputacja: 0
Proponuję zacząć od wiązki. Jeśli nie była nigdy naprawiana to pierwsze potencjalne źródło problemów.

13-01-2016, 20:33 #3
Biały
Klubowicz
Status: Offline Liczba postów:2 230 Liczba wątków:47 Dołączył:08.03.2013 Skąd:LC Auto:E200 Reputacja: 6
Niech pojedzie do M-serwisu na ul. Witosa (wjazd serwisówką od strony Felicity). Chłopaki robią wszystko i zasadniczo od ręki. Mają Star Diagnosis więc ogarną mu też diagnostykę komputerową.

13-01-2016, 21:15 #4
Leszek Kao
Forumowicz
Status: Offline Liczba postów:32 Liczba wątków:7 Dołączył:21.04.2015 Skąd:SC Auto:200D '91 Reputacja: 0
Dzięki za odpowiedzi.
M-serwis sprawdzone miejsce, jeżeli chodzi o 124? Chłopaki ogarniają temat, czy mają ogólne podejście do tematu?

13-01-2016, 21:34 #5
Biały
Klubowicz
Status: Offline Liczba postów:2 230 Liczba wątków:47 Dołączył:08.03.2013 Skąd:LC Auto:E200 Reputacja: 6
Chłopaki ogarniają wszystko co ma 4 koła i porusza się o własnych siłach, robią busy, osobówki, wszystko.

13-01-2016, 21:56 #6
felix
Klubowicz
Status: Offline Liczba postów:3 060 Liczba wątków:75 Dołączył:13.03.2013 Skąd:ZGR Auto:320CE 91' Reputacja: 6
Mialem identyczne objawy w swoim Oczko, pol godz roboty i smiga. Przelutuj srebrny przekaznik za aku i problem powinien zniknac .

14-01-2016, 14:56 #7
Leszek Kao
Forumowicz
Status: Offline Liczba postów:32 Liczba wątków:7 Dołączył:21.04.2015 Skąd:SC Auto:200D '91 Reputacja: 0
Dzięki serdeczne za sugestie i pomoc.
Przyczyna banalna do bólu - zaśniedziały i minimalnie ukruszony bezpiecznik nr 7Usmiech

Ole!

15-01-2016, 20:59 #8
Biały
Klubowicz
Status: Offline Liczba postów:2 230 Liczba wątków:47 Dołączył:08.03.2013 Skąd:LC Auto:E200 Reputacja: 6
Ban za nie sprawdzenie bezpieczników Oczko

19-01-2016, 20:49 #9
Leszek Kao
Forumowicz
Status: Offline Liczba postów:32 Liczba wątków:7 Dołączył:21.04.2015 Skąd:SC Auto:200D '91 Reputacja: 0
Były sprawdzone, nie budziły, żadnych wątpliwości. Poza tym nie spodziewałem się, że bezpiecznik 7 może dawać takie objawyUsmiech

20-01-2016, 21:53 #10
Biały
Klubowicz
Status: Offline Liczba postów:2 230 Liczba wątków:47 Dołączył:08.03.2013 Skąd:LC Auto:E200 Reputacja: 6
"Prawo bezpiecznika": jeżeli wyglądają ok, to na bank trzeba je wymienić Oczko








Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości